tisdag 30 september 2014

Chans till guldbiljett!


Ta chansen till en guldbiljett och anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Under det här inlägget kan du skriva en motivering till varför just du ska vinna en guldbiljett, och vem du vill skicka en Te-adventskalender till! 

Såhär gör du för att delta:
1. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev på vår hemsida.
2. Skriv en kommentar i det här inlägget, med en motivering varför just du ska vinna guldbiljetten
3. Glöm inte din mejladress!
4. För att ytterligare öka dina chanser, dela med dig av det här inlägget som finns på vår Facebook-sida! 

Lycka till!

22 kommentarer:

 1. Jag skulle ge det till min vän Sofie Strid som fick sin son 7 veckor för tidigt pga havandeförgiftning. Hon brinner för ekologiska produkter och miljötänk!

  SvaraRadera
 2. glömde mailadressen ovan acamillaj@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle ge bort en teadventskalender till mannen som tar upp större delen av mina tankar just nu ❤ precis som mig så dricker han inte kaffe utan bara te. Han behöver muntras upp lite då han nyss fick gå från sitt jobb och söker jobb som en tok, hittills utan framgång. Jag vill vara den han tänker på 24 morgnar i december när han öppnar sin kalender :) anvima3@gmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja ge den till min svärmor gör ett fantastiskt jobb med att hjälpa min pojkvän att flytta. Jag bor i ett annat land och kan själv inte hjälpa honom. Hon är guld(och te!) värd!
  lisa.thosson@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Åh så underbart det hade varit att vinna detta. Då skulle jag ge den till min vän Camilla Waern, som pluggar hårt och kämpar. Hon älskar te och har inte råd att lyxa till det, men vet att hon skulle älska december månad om hon fick en sådan adventskalender.

  ciza@hagholm.se

  SvaraRadera
 6. Håller tummar och tår! Jag skulle ge bort guldbiljetten till Anna-Lena som haft en jobbig sommar med sjukdomar som avlöst varandra.
  lisa.nygards[at]bredband.net

  SvaraRadera
 7. Jag skulle vilja ge bort en teadventskalender till min lillasyster som snart fyller år. Hon älskar te mer än någon annan jag känner och brinner verkligen för miljön!
  Håller mina tummar hårt..

  isola_flickan@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jeg kjøpte tekalenderen for første gang i fjor og kunne kose meg i hele adventstiden med mange forskjellige, herlige teer. Det hadde vært fantastisk å glede en te-elskende venninne med denne flotte kalenderen!

  SvaraRadera
 9. og min mailadresse er: astrandset@yahoo.no

  SvaraRadera
 10. Jag skulle vilja ge bort en teadventskalender till min älskade tedrickande lillasyster. Hon har fullt ös hela dagarna med både bebis och 3-åring då hennes make jobbar 50 mil från hemmet. En teadventskalender skulle innebära en stund att koppla av och något bara för henne!
  ewabraanin(at)gmail.com

  SvaraRadera
 11. En kalender till min lillasyster som jobbar hårt i eget företag och avslutar dagen med en stor kopp te.

  SvaraRadera
 12. Jag vill vinna för att te-adventskalendern är en sån perfekt sak att överraska en vän med.

  hanna.waldemarson@bredband.net

  SvaraRadera
 13. Åhh, det hade varit fantastiskt att vinna en teadventskalender. Mycket med anledning av att jag (troligtvis) kommer att bli mamma igen precis innan december. Därför hade det varit mysigt att ha en liten överraskning varje dag fram till doppardan tillsammans med liten. Att kunna njuta av en god varm kopp te varje dag fram till litens första julafton hade varit en extra stämningshöjare i julmyset.

  frida_johansson1@hotmail.com

  SvaraRadera
 14. Hej!

  Förra året vid denna tid så drack jag min första kopp med te. Innan så hade jag smakat en klunk någon gång och det hade varit fruktansvärt! Men den där dagen för ett år sedan så var det ju så gott! Jag köpte mig en teadventskalender för jag tänkte utmana mig själv, "jag skulle aldrig mer säga vatten när någon frågade om jag ville ha kaffe eller te". Efter er teadventskalender så blev jag fast! Så många olika dofter och smaker och nu äger jag själv en hel hylla full med olika tesorter. Te har blivit en naturlig del av mitt liv nu och en nyfunnen vän är precis där jag var för ett år sedan, hon drack sin första kopp te för någon dag sedan och jag skulle så gärna vilja ge henne en teadventsklender för att bjudas in till denna underbara te-värld!

  olssonemma_@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja vinna en te-adventskalender till min mormor, som är världens coolaste och snällaste gamla gumma! När fingrarna blev för krumma för att sticka så skaffade hon en dator och började skriva istället. Hon är nu 78 år och i augusti kom hennes första bok ut! Hon har alltid tagit hand om allt och alla och gör så än idag. Och är det någon som förtjänar omtanke och avkoppling är det min fina mormor! Så jag skulle verkligen vilja vinna en te-adventskalender åt henne, som hon kan få koppla av med!

  Mvh! //Elisabeth (elicabeth@live.se)

  SvaraRadera
 16. Så klart att man vill ta chansen till en fin vinst hos Tekalendern. Förra årets kalender var precis ingen besvikelse... =)
  annalennartsdotter@hotmail.com

  /Anna

  SvaraRadera
 17. Jag vill dela med mig en teadventskalender till min allra bästa vän som precis mist sin käraste och idag fick hon beskedet om att hennes pappa har blodcancer. Jag kan tyvärr inte vara hos henne alltid för det är 12 mil mellan oss. Men mina tankar går till henne var dag o en liten present från lilla mig hade värmt hennes hjärta

  SvaraRadera
 18. Jag vill dela med mig av en tekalender till min bästa vän som fullkomligt älskar te! Det är en av våra absolut största gemensamma intressen och det vore så fint att få ge en kalender till henne. Det här är något av det absolut bästa jag sett i kalenderväg på länge länge länge!

  Mejl: marabou_girl85 [at] hotmail.com Ersätt [at] med @ och ta bort mellanslagen framför och bakom för att få korrekt adress.

  SvaraRadera
 19. Min fina sambo ser inte fram emot höst- och vintermörkret. En så här god present skulle verkligen inbjuda till dagliga te-ceremonier med levande ljus, och regnsmattret mot fönstren kanske inte skulle kännas lika tungt för sinnet längre.
  elinfasth@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Jag skulle utan tvekan ge kalendern till min mamma som är värd all pepp och vardlagslyx som är möjlig i höst- och vintermörkret och kylan!

  mafemma@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Jag vill dela med mig av teadventskalendern till en fantastisk vän som också är en fantastisk mamma till trillingar som blir 1,5 år på julafton. Te och fika är hennes absoluta vardagslyx. Jag ville ge henne en stund varje dag som bara är hennes, där hon får sätta sig ner med en kopp te och njuta, andas ut och unna sig.

  wilda@iogt.se

  SvaraRadera