torsdag 4 september 2014

Nyhetsbrev, september 2014

Kära vänner,
det är ett tag sedan vi hördes av nu, våren och sommaren kom emellan. Vi hoppas att ni haft en lika skön sommar som vi, med is-te, salta bad och roligheter. Nu är det dags att börja tänka på jul igen, eller nåja, vi tänker på julen i alla fall. Vi längtar ju efter att doppa oss fram tll dopparedan tillsammans med er!


Te-adventskalendern / Foto: Emma Shevtzoff


RELEASE 4 OKTOBER
Den fjärde oktober slår vi upp portarna i vår webshop, www.teadventskalendern.se. Precis som förra året kommer vi att erbjuda er, våra nyhetsbrevsprenumeranter, en fin release-rabatt! Vi uppskattar verkligen er och det vill vi givetvis visa! Ett bra tips till er som inte vill missa årets kalender  är att beställa den redan release-dagen, då dessutom till förmånligt stammis-pris. Var beredda 00.00 4/10, då öppnar shopen!
NYHETER FÖR I ÅR
Återförsäljare.
Vi tyckte det var dags för Te-adventskalendern att ge sig ut på äventyr, och få se andra butikshyllor än vår egen webshop. Vi har valt ut butiker vi själva gillar, och sådana ni tipsat oss om, där vi tror Te-adventskalendern passar in. Bland annat Designtorget och Moderna museet finns på vår lista över återförsäljare. På vår hemsida hittar ni inom kort den kompletta listan på återförsäljare! Te-adventskalendern kommer nå butikerna under v. 41 och 42, och säljs sedan så långt lagret räcker. Vi är så glada över att dessa fina butiker tar in vår produkt på hyllorna!


​Ekologi.
Vi har kämpat för att få en kalender med endast ekologiska teer och i år har vi lyckats! Alla teer är ekologiska, och förpackningen som vanligt märkt med Svanen. Hurra! Dessutom är teerna i år packade  tätt förslutna förpackningar, allt för att bevara smakerna och höja kvalitén.
Nytt pris.
Eftersom ekologiskt är lite dyrare, så blir vi tvungna att höja priset. Vi tycker det är ett bättre alternativ att höja priserna och få schysst producerade teer, är att pressa priset och fylla kalendern med te av sämre kvalité. Därför kostar kalendern 295:- i år. För att kompensera er lite, så har vi bestämt oss för att erbjuda alla kunder fri frakt, alltid!


Te-adventskalendern / Foto: Emma Shevtzoff


JULKORT OCH TE-ADVENTSKALENDERN SOM PRESENT
I år komer vi fylla shopen med fina vykort, speciellt framtagna för Te-adventskalendern av duktiga illustratörer. Du kommer att kunna köpa vykorten i 5-pack, eller var för sig. Ett av vykorten har vinnaren i vår illustrationstävling skapat, och hela vinsten på det vykortet komer att gå till välgörande ändamål. Vykorten kommer också fungera som kort med hälsningstext till årets Ge-bort-kalendrar. Många är ni som gav bort kalendrar i present förra året, och efter den otroliga responsen vi fått av glada kalender-mottagare, så förstår vi vilken uppskattade gå-bort-present Te-adventskalendern är.
INSTAGRAM OCH FACEBOOK
Tack för att ni följer och gillar oss, stödjer och delar via sociala medier. Vi har er att tacka för mycket! Fortsätt gärna supporta oss och sprid oss vidare till era vänner, på så sätt kan växa och bli större! I år kommer vi att satsa mycket på att skapa inspirerande innehåll i våra kanaler, såväl via vår blogg (teadventskalendern.blogspot.se), vårt Instagramkonto (@teadventskalendern) som på vårt Facebook-konto (facebook.com/teadventskaledern).


Vårt brev blev långt, hoppas ni orkade ändå ner! Vi är så taggade och längtar till 1:a decemper, då vi julmyser tillsammans med er på distans. Väl mött på www.teadventskalendern.se den 4:e oktober.
Varma hälsningar Sofie och LizetteTe-adventskalendern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar